Latinalaisamerikkalainen ruokamatka: Tutustu Maya Bar & Grillin makuihin

Viehättäviä makuja Latinalaisen Amerikan sydämestä

Koe aito latinalaisamerikkalainen makuseikkailu kaupungin sydämessä. Maya Bar & Grill hemmottelee sinua unohtumattomilla makuelämyksillä, jotka ovat peräisin suoraan Latinalaisen Amerikan keittiöiden ytimestä. Sijaintimme rautatieaseman läheisyydessä ja Kansallisteatterin vieressä tekee meistä helpon tapaamispaikan sekä paikallisille herkkusuille että kaukaa saapuneille vieraille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia aidosta ja yksinkertaisesta makumaailmasta, joka kunnioittaa perinteitä. Aloita vaikka herkullisilla Minidillas-tapasannoksilla, jotka sopivat erinomaisesti jaettavaksi ystävien kesken. Jokainen suupala vie sinut askeleen lähemmäksi Latinalaisen Amerikan auringon alla kypsyneiden ainutlaatuisten makujen paratiisia.

Elämyksiä sekä lautasella että lasissa

Maya Bar & Grillissä ruoka ja juoma yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Tarjoamme laajan valikoiman aitoja latinodrinkkejä, jotka täydentävät ruokailukokemustasi. Valitsitpa sitten klassisen Strawberry Margaritan tai raikkaan Caipirinhan, ne ovat vasta esimakua siitä, kuinka juhlimme latinalaisamerikkalaista juomakulttuuria. Jokainen cocktail on suunniteltu harmonisoimaan ruokiemme makuprofiileja.

Kun kaipaat ruokaisampaa vaihtoehtoa, suosittelemme tutustumaan monipuoliseen pääruokalistamme. Tarjolla on herkkuja kevyemmistä vaihtoehdoista täyttäviin annoksiin, ja avulias henkilökuntamme on aina apunasi, jotta löydät juuri sinulle sopivan aterian. Tule ja anna meidän hemmotella makuaistejasi!

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Odotamme innolla mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi ja tarjota sinulle mieleenpainuvan makuelämyksen. Tervetuloa Maya Bar & Grilliin!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.