Maya Bar & Grill: Tunnelmallinen ravintola latinalaisamerikkalaisella twistillä

Kokoa aistisi latinalaisamerikkalaisen keittiön sydämeen

Tervetuloa lämpimästi kokeilemaan aitoa latinalaisamerikkalaista tunnelmaa kaupungin keskustan eläväisessä ympäristössä. Maya Bar & Grill tarjoaa sinulle muistettavia makuja, jotka vievät sinut suoraan Latinalaisen Amerikan aurinkoisiin maisemiin. Sijaintimme on ihanteellinen lähellä rautatieasemaa ja Kansallisteatterin vieressä, mikä tekee meistä helpon tapaamispaikan sekä paikallisille että kaupunkiin tuleville vieraille.

Maya Bar & Grill toivottaa sinut tervetulleeksi lämpimän vastaanoton ja kutsuvan tunnelman pariin. Ravintolamme sisustus heijastaa latinalaisamerikkalaisen kulttuurin eloisuutta, ja taustamusiikki luo täydellisen äänimaailman kokemuksellesi. Meillä voit unohtaa hetkeksi päivittäiset kiireet ja antaa itsesi uppoutua nautinnon pyörteisiin.

Elämyksiä suoraan lautaselta ja lasista

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu herättämään aistisi eloon. Tarjoamme laajan valikoiman aitoja latinalaisamerikkalaisia herkkuja, jotka on valmistettu suurella rakkaudella ja tarkkuudella. Aloita vaikkapa Minidilloilla, tapas-tyylisillä alkupaloilla, jotka ovat täydellisiä jakamiseen ystävien kesken ja tarjoavat maistiaisen siitä, mitä on vielä tulossa.

Pääruokamme yhdistävät raikkaat raaka-aineet ja rikkaat mausteet, jotka takaavat makuelämyksen, joka tempaa mukaansa. Olipa suosikkisi sitten liharuoat tai kasvisvaihtoehdot, löydät varmasti jotain listaltamme, joka herättää ruokahalusi. Älä unohda kysyä suosituksia henkilökunnaltamme – he ovat aina valmiina opastamaan sinua valitsemaan täydellisen juoman kumppaniksi ateriallesi.

Latinalaisamerikkalaiset cocktailit – täydellinen kumppani ateriallesi

Maya Bar & Grillin juomatarjonta on yhtä houkutteleva kuin ruokalistammekin. Aitojen latinodrinkkien valikoimamme vie sinut makumatkalle, joka täydentää ruokaelämystäsi. Valitsitpa sitten perinteisen Strawberry Margaritan tai raikkaan Caipirinhan, löydät meiltä juoman joka tilanteeseen. Jokainen hörppy on kuin lyhyt loma arjen kiireistä.

Meidän tehtävämme on tarjota sinulle kokonaisvaltainen nautinto, joka ulottuu ruoasta juomiin. Panostamme juomien laatuun ja esillepanoon. Tule löytämään uusia suosikkeja tai anna meidän yllättää sinut jollakin uudella ja innostavalla.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja tee pöytävaraus jo tänään – Maya Bar & Grill odottaa sinua tarjoamaan unohtumattoman latinalaisamerikkalaisen kokemuksen!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.