Meksikolainen ravintola Helsingissä: Tutustu Maya Bar & Grillin herkulliseen tarjontaan

Aitoja latinalaisamerikkalaisia makuja Helsingin sydämessä

Koe aito latinalaisamerikkalainen tunnelma Helsingin keskustassa! Maya Bar & Grill tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä aivan rautatieaseman läheisyydessä, Kansallisteatterin vieressä. Keittiömme valmistaa herkkuja, jotka vievät sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sykkeeseen, tarjoten yksinkertaisia ja aitoja makuja, jotka miellyttävät niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin.

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu huolella, jotta jokainen löytäisi jotakin herkullista syötävää. Aloita esimerkiksi Minidillaksilla, jotka ovat tapas-tyyppisiä pieniä herkkuja ja täydellisiä jakamiseen ystävien kesken. Listaltamme löydät myös laajan valikoiman pääruokia, jotka sammuttavat isommankin nälän ja tyydyttävät vaativankin makuaistin.

Elämyksiä sekä lautasella että lasissa

Maya Bar & Grill tarjoaa elämyksiä, jotka eivät rajoitu pelkästään ruokaan. Baarimestarimme valmistavat latinotunnelmaa huokuvia cocktaileja, jotka ovat taideteoksia niin maultaan kuin ulkonäöltäänkin. Olipa valintasi sitten perinteinen Strawberry Margarita tai raikas Caipirinha, juomavalikoimamme täydentää ateriasi ja vie sinut Latinalaisen Amerikan makumaailman sydämeen.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään täydellisen juoman ruokasi kaveriksi. Olitpa sitten etsimässä jotain virkistävää, makeaa tai mausteista, juomavalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Tule ja koe, kuinka ruoka ja juoma yhdistyvät Maya Bar & Grillissä muodostaen mieleenpainuvan kokemuksen.

**Varaukset ja tiedustelut:**

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.