Maya Bar & Grillin konstailemattomat makuelämykset – tule tutustumaan!

Autenttiset latinalais-amerikkalaiset maut

Maya Bar & Grill Helsingin ydinkeskustassa tarjoaa asiakkailleen aitoja latinalais-amerikkalaisia makuelämyksiä, jotka vievät sinut suoraan Etelä-Amerikan sydämeen. Ravintolan ruokalista on täynnä herkullisia ja konstailemattomia annoksia, jotka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Jokainen annos on suunniteltu tuomaan esiin Latinalaisen Amerikan rikkaat ja monipuoliset maut.

Ruokalistalta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat niin pienempään kuin suurempaankin nälkään. Voit aloittaa ateriasi esimerkiksi tapas-tyyppisillä minidillaksilla, jotka ovat täydellisiä jaettavaksi ystävien kesken. Pääruoaksi voit valita vaikkapa mehukkaan grillatun lihan tai mausteisen kasvisannoksen. Jälkiruoaksi suosittelemme kokeilemaan perinteisiä latinalais-amerikkalaisia herkkuja, kuten churroja tai tres leches -kakkua.

Unohtumattomia makuelämyksiä

Ruokailukokemuksen kruunaa tietenkin oikeanlainen juoma! Maya Bar & Grillin juomalistalta löytyy laaja valikoima autenttisia latinalais-amerikkalaisia drinkkejä, jotka täydentävät täydellisesti ravintolan ruoka-annoksia. Voit nauttia esimerkiksi raikkaan Strawberry Margaritan tai perinteisen Caipirinhan, jotka molemmat ovat suosittuja valintoja asiakkaidemme keskuudessa. Henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri oikeanlaisen juoman ateriasi seuraksi. Olipa kyseessä sitten viini, olut tai cocktail, meiltä löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Juomavalikoimamme on suunniteltu siten, että se tuo esiin Latinalaisen Amerikan monipuolisen ja värikkään juomakulttuurin.

Maya Bar & Grillin tunnelma on rento ja viihtyisä, mikä tekee siitä täydellisen paikan niin arki-illan illalliselle kuin viikonlopun illanvietollekin. Ravintola sijaitsee kätevästi aivan rautatieaseman tuntumassa, joten sinne on helppo saapua niin julkisilla kuin omalla autollakin. Sisustus on lämmin ja kutsuva, ja taustalla soiva latinalais-amerikkalainen musiikki luo täydellisen tunnelman. Ravintolassa on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä tai yritysjuhlia. Henkilökuntamme auttaa mielellään tilaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta voit keskittyä nauttimaan juhlista ja seurasta. Maya Bar & Grill on paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta hyvässä seurassa. Tule tutustumaan ja nauttimaan autenttisista ruoista ja juomista rennossa ja viihtyisässä ympäristössä. Varaa pöytäsi jo tänään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit