Meksikolainen ruoka: Suosituimmat ruokalajit

Aidot maut syntyvät perinteistä

Meksikon keittiön historia on yhtä monivivahteinen ja eläväinen kuin sen tarjoamat maut. Tämä ikivanha ruokaperinne on muotoutunut mayojen ja atsteekkien aikakausien sekä espanjalaisten valloittajien tuomien vaikutteiden myötä. Maya Bar & Grill tarjoaa vierailleen tilaisuuden perehtyä aitoihin meksikolaisiin makuihin, jotka välittävät kertomuksia muinaisten sivilisaatioiden perinnöstä ja nykykulttuurien yhteentörmäyksestä.

Perinteiset herkut, kuten tacos, enchiladas ja mole, ovat kehittyneet vuosisatojen saatossa. Ne ovat syntyneet alkuperäiskansojen käyttämien ainesosien, kuten maissin, papujen ja chilin, sekä eurooppalaisten tuomien viljelykasvien ja kotieläinten yhdistelmästä. Maya Bar & Grillin tarjonta kunnioittaa näitä perinteitä, ja kaikki ruokalajit valmistetaan tuoreista ja korkealaatuisista raaka-aineista.

Maistelumatka suosittuihin herkkuihin

Tacos on kiistatta yksi meksikolaisen keittiön ikoneista. Tämä näppärästi käsin nautittava ruokalaji koostuu tyypillisesti maissitortillasta, joka täytetään lihalla, vihanneksilla ja erilaisilla kastikkeilla. Maya Bar & Grillin menussa on laaja valikoima tacoja, jotka tarjoavat sekä perinteisiä että innovatiivisia makuja.

Enchiladas vie sinut makumatkalle Meksikon sydämeen. Nämä maissitortillat täytetään, kääritään ja usein kuorrutetaan tomaattipohjaisella kastikkeella ja juustolla. Tarjoiltuna kuumana, enchiladas on sydämellinen ja täyttävä ateria, joka on vakiinnuttanut asemansa meksikolaisen keittiön klassikkona. Maya Bar & Grillin enchiladas on luotu perinteitä vaalien, mutta nykyaikaisella twistillä.

Meksikolaisen keittiön sydän: Mausteet ja kastikkeet

Meksikolaisen ruoan henki elää sen mausteissa ja kastikkeissa. Chilit, korianteri, lime ja monet muut mausteet antavat ruoille niiden ominaisen, syvän ja moniulotteisen maun. Maya Bar & Grillin keittiössä suositaan aitoja, tuontimausteita välttäviä ainesosia, jotka korostavat ruokien makujen parhaita puolia.

Mole-kastike on ainutlaatuinen esimerkki meksikolaisen keittiön rikkaudesta. Tämä toisinaan suklaata sisältävä kastike yhdistelee makeita ja tulisia makuja tavalla, joka voi hämmästyttää ensikertalaisen. Maya Bar & Grillin mole on huolellisesti valmistettu, perinteitä kunnioittava yhdistelmä, joka tarjoaa mieleenpainuvan makukokemuksen. Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.