Maya Bar & Grill: parasta meksikolaista Helsingin sydämessä

Helsingin sydämessä sykähtelevät Meksikon maut

Kaipaako mielesi aitoa meksikolaista ruokaa Helsingin sydämessä? Olet osunut oikeaan paikkaan! Maya Bar & Grill tarjoilee sinulle värikkäitä ja mausteisia meksikolaisia herkkuja, joissa tuliset chilit ja raikkaat limetit herättävät makunystyräsi.

Maya Bar & Grillin menu on suunniteltu kunnioittamaan meksikolaisen keittiön perinteitä, tuoden samalla ruokiin modernia vivahtetta. Suosittuja annoksia ovat mehukkaat tacot, täyteläiset enchiladat ja virkistävät cevichet. Jokainen ruokalaji on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista, mikä varmistaa aterioiden aitouden ja ensiluokkaisen laadun.

Kodikas ilmapiiri ja lämminhenkinen palvelu täydentävät kokemuksen

Maya Bar & Grillissä meksikolaisen ruoan nauttiminen on kokonaisvaltainen kokemus, joka vie sinut makujen matkalle. Kodikas tunnelma toivottaa sinut tervetulleeksi, ja Meksikon eläväinen kulttuuri heijastuu ravintolan sisustuksessa. Latinorytmien säestämä aito fiilis viimeistelee elämyksen. Maya Bar & Grillissä asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista. Henkilökuntamme on valmiina suosittelemaan sinulle sopivia ruokia ja juomia, jotta löydät täydellisen yhdistelmän makunautintoja. Olipa kyseessä ensikäyntisi tai olet jo meksikolaisen ruoan ystävä, voit odottaa ikimuistoista kokemusta.

Meksikolainen ateria ei ole täydellinen ilman sopivia juomia. Maya Bar & Grillin juomavalikoima on huolella valittu täydentämään ruokien makuja. Tarjolla on laaja valikoima meksikolaisia oluita, raikkaita cocktaileja ja tietenkin erilaisia tequilapohjaisia juomia. Margaritat, palomat ja muut klassiset juomat valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista, jotka korostavat aterian makuja. Lisäksi löydät meiltä monipuolisen valikoiman viinejä ja alkoholittomia vaihtoehtoja. Olipa valintasi sitten perinteinen sangria tai virkistävä agua fresca, löydät varmasti juoman, joka täydentää ruokailukokemuksesi.

Juhlat ja ryhmätilaisuudet

Maya Bar & Grill on ihanteellinen paikka juhlien viettoon, olitpa liikkeellä sitten ystävien, työporukan tai perheen kanssa. Ravintolamme soveltuu niin pienille kuin suurillekin ryhmille, ja autamme mielellämme suunnittelemaan mieleenpainuvia tapahtumia. Olipa kyseessä syntymäpäiväjuhlat, yritystilaisuudet tai muut juhlavat hetket, meksikolainen teema tuo lisämaustetta juhliisi.

Ryhmävarauksia varten tarjoamme personoituja menuvaihtoehtoja, jotka voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan. Voit valita valmiista menuista tai suunnitella yhdessä keittiömestarimme kanssa ainutlaatuisen ruokaelämyksen, joka varmistaa vieraittesi tyytyväisyyden.

Varaukset ja lisätiedot:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Tervetuloa myös ilman varausta! Kiireisimpinä aikoina voit nauttia baarimestarimme valmistamia juomia baaritiskillä odottaessasi.