Tutustu Maya Bar & Grillin Fajitas-valikoimaan

Etelä-Amerikan aitoja makuja

Tervetuloa sydämellisesti Maya Bar & Grilliin – paikkaan, jossa sykkii vahva intohimo latinalaisamerikkalaiseen keittiöön ja sen rikkaaseen makujen kirjoon. Sijaitsemme kätevästi rautatieaseman läheisyydessä, aivan Kansallisteatterin naapurissa, mikä tekee meistä helposti tavoitettavan sekä arkena että viikonloppuna. Meillä sinua tervehtivät aitoja makuelämyksiä, jotka ovat kuin suoraan Latinalaisen Amerikan sydämestä.

Maya Bar & Grillin tunnelma on kuin suoraan latinokulttuurista – rento, sydämellinen ja vieraanvarainen. Täällä voit heittäytyä ainutlaatuisen fiiliksen vietäväksi ja nauttia laajasta valikoimastamme latinohenkisiä juomia, kuten raikasta Strawberry Margaritaa tai eksoottista Caipirinhaa. Juomavalikoimamme on täydellinen alku illalle ja ne sopivat erinomaisesti yhteen ruokalistamme herkkujen kanssa.

Fajitas – tulinen herkkuhetki

Jos rakastat latinalais-amerikkalaista keittiötä, et voi ohittaa herkullisia fajitas-annoksiamme. Fajitas on yksi suosikeistamme, ja tarjoilemme sen perinteisellä tavalla höyryävän kuumalta pannulta. Valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja, joista voit valita juuri sinulle mieluisimman. Olipa valintasi sitten mehukasta naudanlihaa, mausteista kanaa tai herkullinen kasvisvaihtoehto, voimme luvata, että makunystyräsi heräävät eloon.

Maya Bar & Grillin fajitas-annokset ovat tunnettuja niiden intensiivisestä mausta ja tuoreista raaka-aineista. Tarjoamme ne perinteisten lisukkeiden, kuten itse tehdyn guacamolen, rapean salaatin ja lämpimien tortillojen kera. Voit koota oman fajitas-annoksesi makusi mukaan ja jakaa tämän makuelämyksen ystäviesi kanssa. Meillä jokainen suupala on juhlahetki, ja henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan juomia, jotka täydentävät ateriasi täydellisesti.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään – odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan sinulle unohtumattoman makumatkan Etelä-Amerikan sydämeen!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.