Fajitas con Queso de Cabra – yhdistelmä vuohenjuustoa ja pico de gallo -salsaa

Täydellinen makupari: Vuohenjuusto yhdistyy pico de gallo -salsaan

Tervetuloa Maya Bar & Grillin ainutlaatuiseen makujen maailmaan, jossa yhdistämme latinalaisamerikkalaisen keittiön vivahteet suomalaiseen innovaatioon. Olemme iloisia voidessamme esitellä sinulle uuden, suussa sulavan annoksemme, jossa sametinpehmeä vuohenjuusto kohtaa kirpeän pico de gallo -salsan. Tämä makuyhdistelmä on kehitetty erityisesti fajitojemme kaveriksi, antaen niille uudenlaista kermaista syvyyttä.

Vuohenjuuston hienostuneen hapokas maku sekoittuu saumattomasti pico de gallo -salsan tomaattien, sipulin ja korianterin kanssa. Tämä makupari ei ainoastaan täydennä toisiaan, vaan luo kokonaan uudenlaisen makukokemuksen, joka vie sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sykkeeseen.

Maya Bar & Grillin allekirjoitusannos

Maya Bar & Grillissä kunnioitamme aitoja makuja ja pyrimme luomaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Erikoisfajitamme eivät ole vain ruokaa, vaan ne on suunniteltu herättämään aistisi ja viemään sinut makumatkalle. Vuohenjuuston ja pico de gallo -salsan yhdistelmä on keittiömestarimme uusin luomus, joka on saanut inspiraationsa perinteisistä latinalaisamerikkalaisista resepteistä.

Kun astut sisään ravintolaamme, joka sijaitsee kätevästi rautatieaseman tuntumassa, Kansallisteatterin vieressä, pääset kokemaan aitoa latinalaisamerikkalaista tunnelmaa. Tarjoamme laajan valikoiman latinotyylin juomia, jotka täydentävät ruokiamme täydellisesti. Olipa valintasi sitten raikas Mansikka Margarita tai eksoottinen Caipirinha, löydät juoman, joka kruunaa ateriasi.

Mayan tarjoamat ainutlaatuiset kokemukset

Maya Bar & Grillissä kokemukset eivät pääty ruokaan. Alkuruoaksi suunnitellut tapas-tyyliset Minidillaksemme ovat täydellinen tapa aloittaa ateriasi, ja ne on tarkoitettu jaettavaksi ystävien kesken. Ruokalistamme tarjoaa vaihtoehtoja niin kevyempään kuin tuhdimpaankin nälkään, ja henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua valitsemaan täydellisen juoman ruokasi kumppaniksi.

Mayassa uskomme, että ruoka on enemmän kuin vain ateria – se on kokemus, joka yhdistää ihmisiä ja kulttuureja. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle annoksia, jotka ovat syntyneet intohimosta ja rakkaudesta latinalaisamerikkalaiseen keittiöön. Tule ja koe itse, miten vuohenjuusto ja pico de gallo -salsa voivat muuttaa fajitas-ateriasi unohtumattomaksi elämykseksi.

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Innolla odotamme, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi Maya Bar & Grilliin ja tarjota sinulle elämyksen, joka jää mieleen.