Maya Bar & Grill: Experience Latin-American hospitality

Lämpimästi tervetuloa Latinalaisen Amerikan kulinaariseen sydämeen

Meillä makuaistinne pääsevät matkalle Latinalaisen Amerikan sykkiville kaduille. Sijaitsemme aivan Kansallisteatterin naapurissa, lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta, ja olemme todellinen kulinaristien keidas, joka tarjoaa aitoja latinalaisamerikkalaisia makuja. Intohimomme tarjota unohtumaton ruokailuelämys huokuu jo heti, kun astutte sisään ravintolaamme. Tarjoilemme annoksia, jotka juhlistavat Latinalaisen Amerikan rikasta perinnettä ja tuoreita raaka-aineita, tarjoten makuseikkailun jokaiselle lautaselle.

Huolella kuratoitu valikoimamme sisältää latinalaisamerikkalaisia klassikkoannoksia, jotka on valmistettu aitouden ja näyttävyyden periaatteita kunnioittaen. Savuisten grillattujen lihojen tuoksusta itsetehtyjen salsakastikkeiden raikkaaseen kirpeyteen – jokainen haukkaus on osoitus keittiömme kunnioituksesta perinteitä kohtaan. Olipa mielessänne kevyt snack tai kunnon pääruoka, tarjontamme on suunniteltu tyydyttämään kaikki ruokahalut ja makumieltymykset. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan menuvaihtoehtoja ja auttamaan teitä valitsemaan listalta juuri sen täydellisen juoman aterianne kylkeen.

Maistuva menu ja huikeat cocktailit kylkeen

Aloittakaa makumatkanne esimerkiksi herkullisilla Minidillaksilla, jotka ovat tapas-tyylisiä herkkuja ja sopivat erinomaisesti jaettavaksi ystävien kesken tai nautittavaksi itsekseen. Nämä pienet makupalat heijastavat Latinalaisen Amerikan yhteisöllistä ruokakulttuuria ja herättävät varmasti ruokahalunne ennen pääruokaa. Suurempaa nälkää tunteville tarjoamme monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät jopa kaikkein vaativimman ruokailijan. Mehevistä grillatuista lihoista raikkaisiin merenelävistä valmistettuihin annoksiin – jokainen on makujen ja esillepanon taidonnäyte.

Mitä olisi loistava ateria ilman täydellistä juomaa sen kumppanina? Baarissamme on tarjolla laaja valikoima aitoja latinalaisamerikkalaisia juomia, makeasta ja hedelmäisestä Mansikka Margaritasta perinteiseen Caipirinhaan. Baarimikkomme ovat todellisia sekoitustaidon mestareita ja luovat cocktaileja, jotka täydentävät ruokiamme ja tekevät ruokailukokemuksestanne entistä rikkaamman. Olipa juomatoiveenne ravistettu, sekoitettu tai murskattu, takaamme luovamme juoman, joka kohottaa ateriahetken uudelle tasolle.

Latinalaisamerikkalaisen charmikkuuden tunnelma

Ravintolamme on paljon enemmän kuin vain paikka syödä; se on elämys, jossa kulttuuri ja keittiö kohtaavat. Grillimme tunnelma on täynnä Latinalaisen Amerikan lämpöä ja vieraanvaraisuutta. Värikkäästä sisustuksesta elävään taustamusiikkiin – jokainen yksityiskohta on suunniteltu saamaan sinut tuntemaan, kuin olisit astunut suoraan latinalaisamerikkalaiseen juhlaan. Se on ihanteellinen paikka romanttiselle illalliselle, perhejuhlille tai illanviettoon ystävien kesken.

Nauttiessanne pöydän herkullisista antimista, antakaa latinalaisen musiikin rytmin luoda unohtumaton tunnelma iltaanne. Ravintolamme on suunniteltu edistämään rentoutumista ja nautintoa, jotta voitte täysin syventyä ruokailukokemukseenne. Olipa kyseessä erityinen juhla tai vain rento ilta ulkona, grillimme tarjoaa täydellisen taustan ikimuistoisten hetkien luomiseen.

Kokemuksia vieraanvaraisuuden ytimessä

Uskomme, että ruokailu on paljon enemmän kuin pelkkää syömistä – se on kokonaisvaltainen elämys. Siksi panostamme kaikkeemme varmistaaksemme, että jokainen asiakkaamme tuntee itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi heti kun he astuvat sisään. Henkilökuntamme ei ainoastaan tunne menuamme läpikotaisin: he ovat myös intohimoisia jakamaan tarinat ja perinteet, jotka kätkeytyvät jokaisen tarjoilemamme annoksen taakse. He ovat täällä varmistamassa, että vierailunne ei ole vain miellyttävä, vaan todella ainutlaatuinen.

Olittepa sitten paikallisia tai matkailijoita, herkkusuita tai satunnaisia ruokailijoita, olemme varmoja, että herkullinen ruokamme, kutsuva ilmapiirimme ja ensiluokkainen palvelumme saavat teidät palaamaan luoksemme kerta toisensa jälkeen. Astukaa siis peremmälle ja antakaa Latinalaisen Amerikan makujen viedät teidät mukanaan!

Varaukset ja tiedustelut:
09 666 554
varaukset@maya.fi

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.