Fajitas Mezcladas – täydellinen annos kahdelle

Latinalais-Amerikan kulinaarinen perintö

Tervetuloa sydämellisesti Maya Bar & Grilliin – aitoon latinalais-amerikkalaisen ruokaperinteen ytimeen. Löydät meidät kätevästi rautatieaseman läheisyydestä, Kansallisteatterin naapurista, missä olemme sitoutuneet hemmottelemaan teitä unohtumattomilla makuelämyksillä. Keittiömme on intohimoisesti omistautunut perinteikkäille resepteille ja korkealaatuisille, tuoreille raaka-aineille.

Maya Bar & Grillissä jokainen suupala on suunniteltu herättämään makuaistisi henkiin. Aloita makuseikkailusi Minidillaksilla, jotka ovat tapas-tyylisiä pikkupurtavia, ihanteellisia yhteiseen herkutteluun. Ne ovat vasta esimakua sille makumatkalle, joka vie sinut ja ystäväsi suoraan Latinalais-Amerikan rytmiin.

Aitoja makuja ja jaettuja elämyksiä

Maya Bar & Grillissä ymmärrämme, että ruoka maistuu parhaiten jaettuna. Olemme siksi luoneet annoksemme erityisesti kahdelle hengelle sopiviksi. Erikoisannoksemme, joka on inspiroitunut latinalais-amerikkalaisista perinneresepteistä, tarjoaa makujen sinfonian, joka on tarkoitettu jaettavaksi. Se on täydellinen valinta niin romanttiseen illalliseen kuin ystävien kesken vietettävään lämpimään iltaan.

Kun valitsette ruokanne, kokeneet tarjoilijamme ovat valmiina auttamaan teitä sopivan juoman valinnassa, jotta aterianne olisi täydellinen kokonaisuus. Olipa valintanne sitten raikas Mansikka Margarita tai aito Caipirinha, löydätte meiltä juoman, joka viimeistelee makunautintonne. Tule kokemaan, kuinka ruoka ja juoma yhdessä luovat unohtumattoman elämyksen.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Odotamme innolla, että saamme toivottaa teidät tervetulleeksi Maya Bar & Grilliin ja tarjota teille unohtumattoman makumatkan Latinalais-Amerikan sydämeen.

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.