Pikkujoulutunnelmaa Maya Bar & Grillin autenttisessa ympäristössä

Koe ikimuistoinen pikkujoulu Latinalaisen Amerikan taikaa henkivässä ympäristössä

Talven juhlakauden kylmät hetket ovat täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa virittäytyä pikkujoulutunnelmaan kuin viettää aikaa Maya Bar & Grillin lämpimässä ja vilkkaassa ilmapiirissä? Tämä latinalaisamerikkalainen kulinaarinen paratiisi löytyy kätevästi rautatieaseman läheisyydestä, tarjoten unohtumattoman kokemuksen kaikille aisteille. Kansallisteatterin naapurissa sijaitseva Maya Bar & Grill on kuin suoraan Latinalaisesta Amerikasta siirretty pala, joka tuo aitoja makuja ja eksoottista fiilistä talven pimeisiin iltoihin.

Maya Bar & Grillin sisustus ja tunnelma vievät sinut välittömästi Latinalaisen Amerikan sykkeeseen. Ravintolan värikäs ja kutsuva miljöö, yhdistettynä lämminhenkiseen palveluun, tarjoaa täydellisen paikan niin yritysten pikkujoulurientoihin kuin ystäväporukan rentoihin illanistujaisiin. Illan alkuun voit hemmotella itseäsi käsintehdyillä latinotyylisillä cocktaileilla, kuten raikkaalla Mansikka Margaritalla tai perinteisellä Caipirinhalla, jotka valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista ja rakkaudella.

Autenttisia makuelämyksiä Latinalaisen keittiön sydämestä

Maya Bar & Grillin menu vie sinut makumatkalle läpi Latinalaisen Amerikan. Aloita ilta Minidillaksilla, jotka ovat tapas-tyyppisiä herkkuja ja täydellisiä jaettavaksi seurueesi kesken. Nämä herkulliset pikkupalat tarjoavat loistavan tavan aloittaa ilta ja tutustua Latinalaisen Amerikan keittiön monipuoliseen valikoimaan.

Kun kaipaat jotain ruokaisampaa, voit syventyä listan pääruokiin, jotka varmasti tyydyttävät isommankin nälän. Maya Bar & Grillin keittiössä valmistetaan annokset aina tuoreista ja laadukkaista aineksista, kunnioittaen perinteisiä latinalaisamerikkalaisia reseptejä ja valmistustapoja. Valitsitpa sitten tulisen taco-annoksen tai mehevän grillatun lihan, jokainen suupala on täynnä aitoja, selkeitä makuja, jotka kuljettavat sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sydämeen.

Unohtumattomia kokemuksia ja sydämellistä palvelua

Maya Bar & Grillissä ymmärretään, että ruoka on vain yksi osa kokonaisvaltaista ravintolaelämystä. Siksi henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua valitsemaan täydelliset juomat ateriasi kylkeen. Olitpa viinin ystävä tai seikkailunhaluinen cocktailien ystävä, löydät varmasti jotain mieluista laajasta juomavalikoimastamme. Henkilökunnan asiantuntemus ja ystävällinen palvelu takaavat, että jokainen käyntisi Maya Bar & Grillissä on ainutkertainen ja mieleenpainuva.

Maya Bar & Grill on paikka, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja antautua Latinalaisen Amerikan kulttuurin vietäväksi. Pikkujouluaika on erityisen taianomainen, ja meillä voit kokea sen täydellisesti. Tule yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla – Maya Bar & Grillissä toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi nauttimaan pikkujoulutunnelmasta aidossa ja elämää sykkivässä ympäristössä, jossa vallitsee ilo ja yhteisöllisyys.

**Varaukset ja tiedustelut:**

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.