Herkuttele autenttisella meksikolaisella ruoalla Maya Bar & Grillissa

Aitoja latinalaisamerikkalaisia makuja

Etsitkö paikkaa, jossa voit heittäytyä aitojen meksikolaisten herkkujen ja latinalaisamerikkalaisen ilon täyttämään tunnelmaan? Maya Bar & Grill tarjoaa juuri sen – ja paljon muuta. Sijaitsemme kätevästi rautatieaseman läheisyydessä, Kansallisteatterin vieressä, mikä tekee meistä helposti tavoitettavan paikan niin arkena kuin viikonloppunakin. Meillä sinua tervehtivät aidot makunautinnot, jotka vievät sinut suoraan latinalaisen Amerikan sydämeen.

Maya Bar & Grillin keittiössä tarjolla olevat annokset ovat yksinkertaisuudessaan makurikkaita. Aloita esimerkiksi Minidillaksilla, jotka ovat tapas-tyylisiä herkkupaloja ja ihanteellisia jakamiseen ystävien kesken. Monipuolinen ruokalistamme tarjoaa vaihtoehtoja niin kevyeen kuin tuhtiinkin nälkään, ja palvelualtis henkilökuntamme on aina apunasi suosittelemassa juomia, jotka täydentävät ateriasi makuelämystä.

Latinalaisamerikkalaisten juomien kirjo – Margaritasta Caipirinhaan

Maya Bar & Grillissä et ainoastaan herkuttele ruoalla, vaan myös juomavalikoimamme on suunniteltu viemään sinut makumatkalle Latinalaisen Amerikan sydämeen. Perinteiset latinalaiset juomat, kuten raikas Strawberry Margarita tai aito brasilialainen Caipirinha, ovat listamme helmiä. Ne sopivat täydellisesti ruokailun lomassa nautittaviksi tai iltaa aloittelevalle seurueelle. Baarimestarimme ovat mestareita luomaan juomia, jotka eivät vain maistu hyvältä, vaan myös näyttävät houkuttelevilta.

Juomavalikoimamme on huolella kuratoitu täydentämään meksikolaisen keittiön makuja, ja tarjolla on laaja valikoima sekä alkoholillisia että alkoholittomia vaihtoehtoja. Olitpa sitten klassisten cocktaileiden ystävä tai innokas kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää, löydät varmasti juoman, joka hivelee makuaistiasi. Tule kokemaan, kuinka oikein valittu juoma voi kohottaa ruokaelämyksesi aivan uudelle tasolle!

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään – tervetuloa kokemaan latinalaisamerikkalainen vieraanvaraisuus ja makujen juhla Maya Bar & Grillissä!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.