Tervetuloa Maya Bar & Grilliin: Nauti aidoista latinalaisamerikkalaisista mauista

Aitoja latinalaisamerikkalaisia makuja

Maya Bar & Grill kokoaa yhteen latinalaisen Amerikan sydämen sykkeen ja kutsuu sinut makuseikkailulle, joka vie sinut suoraan tämän kulttuurin keskipisteeseen. Sijaitsemme kätevästi rautatieaseman läheisyydessä, Kansallisteatterin naapurissa, mikä tekee meistä helposti tavoitettavan niin arkena kuin viikonloppunakin. Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme aitoja ja puhtaita latinalaisamerikkalaisia makuja, jotka kuljettavat sinut hetkessä tämän kulttuurisesti rikkaan alueen sydämeen.

Maya Bar & Grillin keittiöstä löydät herkkuja, jotka ovat saaneet inspiraationsa latinalaisen Amerikan keittiöiden kirjosta. Aloita vaikkapa suussa sulavilla Minidillaksilla, jotka sopivat täydellisesti jaettavaksi ystävien kesken. Pääruokalistamme tarjoaa runsaita annoksia, jotka tyydyttävät isonkin nälän ja vastaavat vaativankin gourmeen toiveisiin. Jokainen annos on suunniteltu viemään sinut makumatkalle, jossa perinteiset reseptit ja tuoreet raaka-aineet yhdistyvät unohtumattomaksi kokemukseksi.

Latinalaisen juomakulttuurin helmiä

Maya Bar & Grill tarjoaa enemmän kuin vain ruokaelämyksiä. Baaritiskiltämme löydät laajan valikoiman perinteisiä latinodrinkkejä, jotka täydentävät makumatkaasi. Valitse klassinen Strawberry Margarita tai raikas Caipirinha – valinta on sinun. Jokainen juomamme on valmistettu huolella ja ammattitaidolla, jotta voit kokea latinalaisamerikkalaisen juhlakulttuurin parhaimmillaan.

Henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan juomaa, joka sopii täydellisesti ateriasi kylkeen, olipa kyseessä sitten viini, olut tai jokin eksoottisempi cocktail. Meille on tärkeää, että ruoka ja juoma muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka rikastuttaa ruokailukokemustasi ja jättää sinut kaipaamaan lisää.

Unohtumattomia hetkiä ravintolassamme

Maya Bar & Grillissä yhdistyvät korkeatasoinen ruoka, ainutlaatuinen juomavalikoima ja lämminhenkinen palvelu. Tavoitteenamme on tarjota sinulle enemmän kuin pelkkä ateria – haluamme luoda kokemuksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Ravintolamme sisustus ja tunnelma heijastavat latinalaisamerikkalaista kulttuuria, ja pyrimme luomaan paikan, jossa voit rentoutua ja nauttia elämän pienistä suurista hetkistä.

Kun astut sisään Maya Bar & Grilliin, voit odottaa saavasi palvelua, joka on yhtä aitoa kuin tarjoamamme ruoka ja juomat. Henkilökuntamme tuntee latinalaisamerikkalaisen keittiön salat ja on aina valmiina jakamaan tietotaitoaan ja suosituksiaan, jotta voit tehdä parhaat valinnat. Tule yksin, kumppanisi kanssa tai isommalla porukalla – me Maya Bar & Grillissä toivotamme kaikki tervetulleiksi nauttimaan elämästä ja ensiluokkaisesta ruoasta.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.