Herkuttele Fajitas Filete de Res – grillatulla härän ulkofileellä

Grillatun härän ulkofileen mestarillinen valmistus

Grillatun härän ulkofileen taianomainen maku saa veden kielelle jo pelkästä ajatuksesta. Maya Bar & Grillissä tiedämme, että laadukkaan lihan valinta on avainasemassa, kun haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä. Valitsemme aina huolella parhaat ja mehevimmät ulkofileet, jotka valmistamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti täydellisen makuiseksi. Grillauksen salaisuus piilee oikean lämpötilan ja ajoituksen löytämisessä, jotta liha säilyy mureana ja saa pinnalleen herkullisen, hienovaraisen savuaromin.

Maya Bar & Grillin keittiössä kunnioitamme perinteisiä latinalaisamerikkalaisia mausteseoksia, jotka tuovat lihaan syvyyttä ja aitoutta. Käytämme mausteina esimerkiksi korianteria, limeä ja chiliä, jotka yhdessä luovat makujen sinfonian. Kun nämä mausteet yhdistetään laadukkaaseen lihaan, syntyy annos, joka vie sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sydämeen. Meillä jokainen suupala on kuin matka toiselle puolelle maailmaa, tarjoten samalla lämpimän ja vieraanvaraisen tunnelman aivan kaupungin ytimessä.

Mayassa koet aitoja makuelämyksiä ja ainutlaatuista tunnelmaa

Maya Bar & Grillissä emme tyydy pelkästään ruoan tarjoamiseen, vaan haluamme tarjota kokonaisvaltaisia makuelämyksiä. Aloita vaikkapa Minidillaksilla, jotka sopivat täydellisesti jaettavaksi ystävien kesken ja toimivat herkullisena alkusoittona pääruoalle, joka tyydyttää suurimmankin nälän ja hellii vaativaa makuaistia. Ruokalistamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä jotakin, olitpa etsimässä kevyttä lounasta tai täyttävää illallista.

Kun ruoka on näin tärkeässä roolissa kokemuksessamme, emme voi unohtaa juomia. Kokenut henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua valitsemaan juuri oikeat juomat ruokasi rinnalle. Olipa valintasi sitten raikas Strawberry Margarita tai perinteinen Caipirinha, löydät meiltä sopivan juoman joka tilanteeseen. Tule kokemaan, kuinka ruoka ja juoma yhdistyvät Mayassa saumattomasti ja luovat unohtumattoman makumatkan suoraan Latinalaisen Amerikan sydämeen.

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi