Meksikolainen ruoka Helsingissä: Maya Bar & Grillin herkulliset annokset

Aitoja latinalaisamerikkalaisia makuja Helsingin sydämessä

Maya Bar & Grill toivottaa sinut tervetulleeksi unohtumattomalle makumatkalle Helsingin keskustaan, latinalaisen Amerikan sykkeeseen. Meidät löydät kätevästi rautatieaseman läheisyydestä, Kansallisteatterin vierestä, mikä tekee meistä helpon tapaamispaikan niin herkkusuille kuin kaupunkiin tutustumassa oleville matkailijoillekin. Ravintolamme tunnelmallinen sisustus ja lämminhenkinen palvelu luovat täydellisen ympäristön aidon makuelämyksen kokemiseen.

Maya Bar & Grillissä sinua odottaa enemmän kuin pelkkä ateria – sinua odottaa kokonaisvaltainen elämys. Tarjoamme laajan valikoiman perinteisiä latinalaisamerikkalaisia herkkuja, jotka on valmistettu suurella rakkaudella ja huolenpidolla. Aloita vaikkapa herkullisilla Minidillaksillamme, jotka sopivat mainiosti jaettavaksi ystävien kesken. Ne ovat vasta esimakua siitä makujen harmoniasta, joka sinua odottaa – jokainen annoksemme on suunniteltu viemään sinut makumatkalle, joka hemmottelee aistejasi ja jättää muistijäljen.

Elämyksiä sekä lautasella että lasissa

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu tyydyttämään kaikenlaiset nälkätilat. Olitpa sitten mielissäsi täyttävä pääruoka tai kevyemmät tapas-tyyppiset herkut, löydät meiltä varmasti annoksia, jotka herättävät ruokahalusi. Tarjoamme jokaisen annoksen kunnioittaen latinalaisamerikkalaisen keittiön perinteitä ja tuomme esiin raaka-aineiden omat, puhtaat maut sekä niiden ainutlaatuiset yhdistelmät.

Makuelämys ei rajoitu vain ruokaan – meillä on myös kattava valikoima aitoja latinodrinkkejä, jotka täydentävät ateriasi. Olipa valintasi sitten raikas Strawberry Margarita tai perinteinen Caipirinha, henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juoman, joka sopii täydellisesti yhteen valitsemasi ruokalajin kanssa. Tule ja anna meidän hemmotella makuaistejasi sekä lautasella että lasissa.

Henkilökohtaista palvelua ja makujen harmoniaa

Maya Bar & Grillissä ymmärrämme, että jokainen asiakas on erityinen, ja siksi pyrimme tarjoamaan personoitua palvelua jokaiselle vieraallemme. Olitpa sitten ensikertalainen tai kanta-asiakas, henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan uusia makunautintoja tai vanhoja suosikkeja, jotka ovat saaneet asiakkaamme palaamaan yhä uudelleen.

Meille on tärkeää, että jokainen ateria on elämys – ei vain ruokailuhetki. Olemme valinneet jokaisen ruokalajin ja juoman huolellisesti, jotta ne yhdessä luovat tasapainoisen kokonaisuuden. Tule Maya Bar & Grilliin ja anna meidän viehättää sinut latinalaisamerikkalaisen keittiön rikkailla ja värikkäillä mauilla, jotka kuljettavat sinut hetkessä toiselle puolelle maailmaa.

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi