Kokeile Maya Bar & Grillin Fajitas-annoksia ja matkusta Latinalaiseen Amerikkaan

Mayassa koet aitoja makuelämyksiä

Tervetuloa sydämelliseen Maya Bar & Grilliin, jossa latinalais-amerikkalainen sielu elävöittää ympäristöä aivan rautatieaseman ja Kansallisteatterin läheisyydessä. Keittiömme on intohimon lähde, joka pulppuaa halusta tarjota sinulle Latinalaisen Amerikan kulinaaristen aarteiden parhaat palat. Astuessasi Mayan ovelle, sinut ottaa vastaan lämmin vieraanvaraisuus ja kutsuvat tuoksut, jotka vievät sinut hetkessä Meksikon lämpöön.

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu herättämään makuaistisi eloon. Aloita makumatkasi Minidillaksilla, jotka sopivat täydellisesti jaettaviksi ystävien kesken – ne ovat vasta esimakua siitä makujen harmoniasta, joka sinua odottaa. Kun pääruokasi saapuu pöytään, olet valmis uppoutumaan fajitas-annokseen, joka on luotu kunnioittaen perinteitä ja valikoiden parhaita raaka-aineita.

Latinalais-amerikkalaiset herkut suoraan lautasellesi

Maya Bar & Grillissä fajitas on enemmän kuin ruokalaji – se on kokonaisvaltainen elämys. Meidän fajitas-annoksemme ovat syntyneet Latinalaisen Amerikan sydämen inspiroimina, ja ne tarjoillaan sinulle tuoden mukanaan alueen voimakkaat ja rikkaat maut. Jokainen suupala kuljettaa sinut askel askeleelta lähemmäs latinalais-amerikkalaista ruokakulttuuria, ja saatat jopa unohtaa olevasi Helsingissä – niin aito on makumatkamme.

Valmistaudu nauttimaan fajitas-annoksesta, joka vilisee raikkaita vihanneksia, suussa sulavia lihoja tai muita proteiinirikkaita vaihtoehtoja, ja on tietenkin maustettu juuri oikein. Tarjoilemme fajitas-annokset perinteitä kunnioittaen, jolloin voit itse koota tortillasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Älä unohda kysyä suositusta juomasta henkilökunnaltamme, joka täydentää ateriasi – olipa se sitten raikas Mansikka Margarita tai klassinen Caipirinha.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä Mayassa!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.