Latinalaisamerikkalainen twisti pikkujouluihin Maya Bar & Grillissa

Koe taianomaiset pikkujoulut latinalaisen Amerikan lumoissa

Kun talven juhlakauden hurma leviää ympärillemme, on aika kokoontua ystävien ja kollegoiden kanssa ja antautua pikkujoulun ilonpitoon. Maya Bar & Grill tarjoaa sinulle mahdollisuuden viettää ikimuistoista iltaa, jossa latinalaisamerikkalainen vieraanvaraisuus ja elämänilo valtaavat tilan. Sijaintimme rautatieaseman läheisyydessä ja Kansallisteatterin vieressä tekee meistä täydellisen tapaamispaikan juhlien viettoon.

Maya Bar & Grillin sisätilat ja musiikkivalinnat heijastavat aitoa latinalaisamerikkalaista henkeä, joka kuljettaa sinut kuin toiseen todellisuuteen. Meillä voit unohtaa kylmän talven ja antaa itsesi vajota rytmin ja värikkäiden makujen pyörteeseen. Kokeile aitoja latinodrinkkejämme, kuten marjaisaa Margaritaa tai virkistävää Caipirinhaa, ja anna illan muuttua juhlavaksi elämykseksi.

Mayan keittiön autenttiset maut

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu herättämään aistisi ja tarjoamaan sinulle autenttisia latinalaisamerikkalaisia makuja. Aloita ilta tapas-tyyppisillä Minidillaksilla, jotka ovat täydellisiä jaettavaksi seurueesi kesken. Ne tarjoavat esimakua illan antimista – yhdessäolosta ja makuelämyksistä.

Kun nälkä kasvaa, löydät valikoimastamme laajan kirjon vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät niin suuren kuin pienenkin nälän ja vastaavat vaativimpienkin makumieltymysten toiveisiin. Valitsitpa sitten ruokaisan pääruoan tai kevyemmän annoksen, henkilökuntamme on aina valmiina avustamaan sinua sopivien juomien valinnassa, jotka täydentävät ateriasi. Mayassa uskomme, että ruoka on elämys, joka ylittää tavallisen aterian.

Elämykselliset juomat ja lämminhenkinen palvelu

Maya Bar & Grillissä juomavalikoima on yhtä tärkeässä roolissa kuin ruokakin. Latinalaisamerikkalaiset juomat ovat keskeinen osa ainutlaatuista kokemustamme, ja ne valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista ja suurella ammattitaidolla. Aloita ilta piristävällä Mojitoilla tai anna makuaistisi nauttia Pisco Sourin tasapainoisesta harmoniasta. Jokainen juoma on luotu täydentämään ruokiemme makuja ja luomaan täydellisen makuelämyksen.

Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen asiakas lähtee Maya Bar & Grillistä tyytyväisenä. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan uusia makunautintoja ja varmistamaan, että juhlasi sujuvat ongelmitta. Tule ja koe, kuinka pikkujoulut saavat uuden, eksoottisen vivahteen kanssamme!

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja tee varauksesi nyt, jotta voit varmistaa, että pikkujoulusi ovat täynnä latinalaisen Amerikan taikaa!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.