Maya Bar & Grill: latinalaisamerikkalainen ruokailuelämys

Koe aito latinalaisamerikkalainen ruokakulttuuri kaupunkimme ytimessä

Lähde makuelämykselliselle retkelle, joka kuljettaa sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sykkiville kaduille – kaiken tämän saat kokea ilman, että sinun tarvitsee jättää kaupunkimme mukavuuksia taaksesi. Maya Bar & Grill sijaitsee strategisesti Kansallisteatterin naapurissa ja on vain lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta, tarjoten sinulle ensiluokkaisen vaihtoehdon aidolle gastronomiselle kokemukselle. Ravintolamme menu kunnioittaa Latinalaisen Amerikan monimuotoista ja rikasta makujen kirjoa, joka on luotu suurella intohimolla ja tarjoillaan unohtamatta perinteistä vieraanvaraisuutta.

Aloita ruokailusi Minidillaksillamme eli tapas-tyyppisillä herkuilla, jotka ovat ihanteellisia jakamiseen ystävien kesken tai herkuteltavaksi itsekseen. Nämä pienet makupalat tarjoavat esimaistiaisen siitä kulinaarisesta matkasta, joka sinua odottaa. Olipa mielessäsi kevyempi välipala tai kunnon ateria isompaan nälkään, löydät valikoimastamme sopivan vaihtoehdon jokaiseen makuun. Älä epäröi kysyä vinkkiä tarjoilijoiltamme – avulias henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan eri vaihtoehtoja ja auttamaan parhaan juoman valinnassa ateriasi kylkeen.

Elämyksellinen tunnelma ja juomat kruunaavat ruokailukokemuksesi

Oikeanlainen ilmapiiri on yhtä tärkeä kuin itse ruoka: Siksi olemmekin luoneet tilan, joka on yhtä aikaa viihtyisä ja elämää sykkivä, kutsuen sinut rentoutumaan ja viihtymään seurassamme. Lämpimät sisustuselementit ja houkutteleva valaistus luovat ihanteellisen ympäristön mieleenpainuvalle ruokailuhetkelle. Ja mikä olisikaan latinalaisamerikkalainen kokemus ilman signature-cocktaileja? Makean kirpeästä mansikkamargaritasta raikkaaseen Caipirinhaan, juomavalikoimamme on suunniteltu täydentämään ruokalistaamme ja tuomaan lisäiloa vierailuusi.

Olitpa sitten rentoutumassa kiireisen päivän päätteeksi tai juhlistamassa tärkeää hetkeä, baarimme tarjoaa laajan valikoiman latinalaisvaikutteisia juomia, jotka kuljettavat makuaistisi suoraan trooppiseen paratiisiin. Baarimestarimme ovat alansa mestareita ja valmiita luomaan juoman, joka täydentää ateriasi ja hivelee makuhermojasi. Astu siis peremmälle, kohota malja ja anna Maya Bar & Grillin energian tehdä ruokailukokemuksestasi ikimuistoinen!

Varaukset ja tiedustelut

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.