Illanvietto Maya Bar & Grillin tapas-tyylisillä Minidillaksilla

Latinalaisen keittiön sydämessä viihtyisät illanistujaiset

Kun ilta saapuu ja kaupungin valot syttyvät, on ihanteellinen aika suunnata kohti kulinaarisia elämyksiä. Maya Bar & Grill toivottaa sinut tervetulleeksi viettämään aikaa lämminhenkisessä ympäristössä ja nauttimaan aitojen latinalais-amerikkalaisten makujen kirjosta aivan rautatieaseman tuntumassa, Kansallisteatterin naapurissa. Meillä voit unohtaa arjen murheet ja antaa ruokaelämysten viedä sinut mukanaan. Tehtävänämme on tarjota sinulle unohtumattomia hetkiä sekä ruokien että juomien äärellä.

Latinalais-amerikkalainen keittiö tunnetaan värikkyydestään ja intensiivisistä mausteistaan. Maya Bar & Grill tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea kaiken tämän aitoudessaan. Aloita ilta nautiskellen tapastyyppisistä Minidillaksista, jotka sopivat erinomaisesti jaettaviksi ystävien kesken. Nämä pienet herkut tarjoavat suuria makuelämyksiä ja valmistavat makuaistisi vastaanottamaan pääruokien täyteläiset maut.

Aitoja latinalaisia cocktaileja ja makunautintoja

Maya Bar & Grillin juomavalikoima heijastaa latinalaisen Amerikan sykettä. Voit virittäytyä iltaan nauttimalla raikkaan Strawberry Margaritan tai antaa Caipirinhan viehättää sinut Brasilian sokeriruokopeltojen keskelle. Jokainen cocktail on sekoitettu huolella ja ammattitaidolla, jotta voit kokea aitojen latinalaisten juomien monimuotoisuuden ja syvyyden. Juomamme ovat täydellinen seuralainen ruokalajeillemme tai nautittavaksi sellaisenaan, illan kohokohdaksi.

Maya Bar & Grillissä ymmärrämme, että ruoka ja juoma yhdessä luovat täydellisen makuyhdistelmän. Henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan juuri sinulle sopivaa juomaa, joka täydentää valitsemaasi ruokaa. Olipa valintasi kevyet Minidillakset tai tuhdimpi pääruoka, löydämme varmasti sinulle mieluisan yhdistelmän. Tule ja anna meidän hemmotella sinua – meillä jokainen suupala ja kulauksesi on osa isompaa elämysmatkaa.

Makuelämyksiä jokaisen makuhermon iloksi

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu tyydyttämään niin pientä kuin suurta nälkää. Tarjoamme sinulle tilaisuuden tutustua latinalais-amerikkalaisen keittiön monipuoliseen valikoimaan ja herkkuihin. Olipa mielessäsi kevyet alkupalat tai kunnollinen ateria, valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kokeile erilaisia Minidillaksia, jotka sopivat erinomaisesti yhteisiin herkutteluhetkiin tai valitse suurempi annos, joka tyydyttää vaativammankin ruokailijan toiveet.

Mayassa haluamme tarjota sinulle enemmän kuin vain ruokaa – haluamme tarjota kokemuksen, joka jää mieleen. Siksi panostamme paitsi ruokiemme laatuun, myös palveluumme ja ympäristöömme. Tule kokemaan, kuinka latinalais-amerikkalainen vieraanvaraisuus yhdistyy suomalaiseen sydämellisyyteen. Huolehdimme siitä, että lähdet meiltä tyytyväisenä ja vatsasi täynnä.

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään – Maya Bar & Grillissä odottaa unohtumaton ilta täynnä makuelämyksiä!