Tunnelmalliset pikkujoulut Maya Bar & Grillissa

Juhlimme joulua Latinalaisen Amerikan rytmeissä

Maya Bar & Grillin ovet avautuvat pikkujoulukaudelle, ja meillä tunnelma nousee välittömästi kattoon. Sijaitsemme loistavalla paikalla aivan rautatieaseman läheisyydessä ja Kansallisteatterin naapurissa, mikä tekee meistä vaivattoman kohtaamispaikan niin työporukoille kuin kaveriporukoillekin. Meillä kohtaat aidon latinalaisamerikkalaisen tunnelman, joka tuo valonpilkahduksen ja lämmön pimeisiin talvi-iltoihin sekä luo optimaalisen ympäristön unohtumattomille pikkujouluille.

Maya Bar & Grillin sisustus ja musiikki kuljettavat sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sydämeen. Antaudu juhlan pyörteisiin maistellen käsin valmistettuja latinodrinkkejä, kuten raikasta Strawberry Margaritaa tai eksoottista Caipirinhaa. Baarimestarimme ovat mestareita luomaan juuri sen täydellisen cocktailin, joka viimeistelee iloisen illanvieton.

Mayan autenttiset maut

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu herättämään aistisi ja viemään sinut makumatkalle Latinalaisen Amerikan makuja kiertäen. Aloita ilta herkutellen tapas-tyylisillä Minidillaksilla, jotka ovat erinomaisia jakamiseen ja ilmapiirin luomiseen. Keittiömme tarjoilee aitoja, yksinkertaisia herkkuja, jotka juontavat juurensa alueen rikkaasta keittiökulttuurista.

Kun nälkä kasvaa, löydät listaltamme laajan valikoiman vaihtoehtoja. Valitsitpa sitten mehevät grilliherkut tai kevyemmät kasvisvaihtoehdot, meillä on tarjolla jotakin jokaiseen makuun. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan juomat, jotka sopivat ruokasi kanssa yhteen, varmistaen näin täydellisen makuelämyksen. Tule ja koe, kuinka Maya Bar & Grill tarjoaa kokemuksia, jotka vievät sinut hetkeksi pois arjen kiireestä ja kylmyydestä.

Elämyksiä ja yhdessäoloa

Pikkujouluaika on erityistä aikaa, kun työtiimit, ystävät ja perheet kokoontuvat yhteen nauttimaan toistensa seurasta ja herkullisesta ruoasta. Maya Bar & Grill tarjoaa ihanteellisen miljöön näihin hetkiin. Tilamme on suunniteltu siten, että jokainen seurue löytää oman viihtyisän nurkkauksensa, jossa on mukava vaihtaa kuulumisia ja nauttia yhteisestä ajasta.

Me Maya Bar & Grillissä ymmärrämme, että pikkujoulut ovat monille vuoden kohokohtia, ja siksi olemme panostaneet erityisesti vieraidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Henkilökuntamme varmistaa, että juhlasi sujuvat suunnitelmiesi mukaan ja että kaikki yksityiskohdat on huomioitu. Tule kokemaan, kuinka teemme pikkujouluistasi ikimuistoiset!

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa paikkasi aitoon latinalaisamerikkalaiseen pikkujoulutunnelmaan Maya Bar & Grillissä!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.