Nauti herkullisista Fajitas Veganas – paistettua ”NoChicken” paloja ja pico de gallo -salsaa

Maya Bar & Grillin Uudet Vegaaniset Fajitakset – Listan Tuore Tähti

Maya Bar & Grillissä ymmärretään, että ruokailu on elämys, joka kutsuu nauttimaan ja viettämään laatuaikaa ystävien seurassa. Olemme siksi innoissamme tuoneet ruokalistallemme uuden kasvisperäisen herkun: suussa sulavat ”NoChicken” -palat, jotka tarjoillaan rinnalla virkistävää pico de gallo -salsaa. Tämä annos on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat nauttia kasvipohjaisista vaihtoehdoista tinkimättä makuelämyksistä tai ruokailun laadusta.

Vegaaniset ”NoChicken” -palat ovat täydellinen valinta niin kasvissyöjille kuin vegaaneillekin. Ne ovat proteiinipitoisia ja maustettu huolella valikoiduilla yrteillä sekä mausteilla, jotka tuovat esiin Latinalaisen Amerikan keittiön rikkaat maut. Pico de gallo -salsa, joka on yhdistelmä tuoreita tomaatteja, sipulia, korianteria ja limeä, tuo annokseen raikkautta ja tasapainottaa ”NoChicken” -palojen mausteisuutta. Tämä annos on ihanteellinen jaettavaksi ystävien kesken tai nautittavaksi yksin, kun haluat hemmotella itseäsi terveellisellä ja maukkaalla aterialla.

Latinalaisen ilmapiirin elämyksiä Maya Bar & Grillissä

Maya Bar & Grillissä elämys ei rajoitu vain ruokaan. Filosofiamme on luoda kokonaisvaltainen nautinto, joka yhdistää makuelämykset ja ainutlaatuisen tunnelman. Astuessasi sisään ravintolaamme, sinut otetaan vastaan Latinalaisen Amerikan kulttuurin sydämessä. Rentoudu ja anna latinorytmien viedä sinut mennessään, samalla kun nautit uusista vegaanisista fajitaksistamme. Voit valita myös listaltamme jonkin erikoislatinodrinkkejämme, kuten klassisen Strawberry Margaritan tai raikkaan Caipirinhan, jotka on suunniteltu kruunaamaan ruokailukokemuksesi.

Maya Bar & Grillin henkilökunta on aina valmiina suosittelemaan juuri sinulle sopivaa juomaa, joka täydentää ateriasi. Olitpa sitten kasvissyöjä, vegaani tai uusien makuelämysten etsijä, meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen vierailusi jättää pysyvän muistijäljen. Tule kokemaan, kuinka ”NoChicken” -palat ja pico de gallo -salsa yhdistyvät luoden täydellisen vegaanisen fajitas-elämyksen – vain Maya Bar & Grillissä, aivan rautatieaseman ja Kansallisteatterin läheisyydessä.

**Varaukset ja tiedustelut:**

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Innolla odotamme, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja tarjota sinulle unohtumattoman makumatkan Maya Bar & Grillin sydämeen.

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.