Fajitas Pechuga de Pollo – herkullista grillattua kanan rintafilettä

Grillatun kananrintafileen salaisuudet paljastetaan

Tutustu Maya Bar & Grillin keittiön taidonnäytteeseen, jossa grillatun kananrintafileen valmistusprosessi on nostettu huippuunsa. Sijaitsemme kätevästi rautatieaseman ja Kansallisteatterin läheisyydessä, missä voit kokea aitojen latinalaisamerikkalaisten makujen herättävän aistisi henkiin. Grillattu kana on yksi suosituimmista annoksistamme, ja sen valmistuksessa käytämme vain parhaimpia raaka-aineita. Kananrintafilee saa makunsa huolella valituista yrteistä ja mausteista, jotka tuovat esiin kanan oman maun ja mehevyyden.

Grillaus on keskeinen osa latinalaisamerikkalaista ruokakulttuuria, ja Maya Bar & Grillissä olemme omistautuneet vaalimaan tätä perinnettä. Kananrintafilee paistetaan täydellisesti, jotta sen pinta saa kauniin karamellisoituneen kuoren, samalla kun sisältä paljastuu mehukas ja suussa sulava liha. Tarjoamme tämän grilliherkun yhdessä perinteisten lisukkeiden, kuten itse tehdyn guacamolen, raikkaan salsan ja lämpimien tortillojen kanssa, jotka täydentävät aterian nautinnon.

Latinalaisamerikkalainen tunnelma kaupungin sydämessä

Maya Bar & Grillissä et vain maista aitoja latinalaisamerikkalaisia makuja, vaan pääset kokemaan myös niiden luoman ainutlaatuisen tunnelman. Ravintolamme sisustus ja musiikki vievät sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sydämeen, luoden ihanteellisen ympäristön rentoutumiselle ja herkuttelulle. Voit aloittaa illan nauttimalla latinohenkisiä cocktailejamme, kuten virkistävää mansikka-margaritaa tai eksoottista caipirinhaa, jotka valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista.

Maya Bar & Grillin henkilökunta on sitoutunut tarjoamaan sinulle unohtumattoman kulinaarisen kokemuksen. Pienet tapas-tyyliset annoksemme, kuten Minidillakset, ovat erinomainen tapa jakaa makuelämyksiä ystävien kesken. Suurempaan nälkään tarjoamme annoksia, jotka tyydyttävät vaativammankin gourmeen toiveet. Autamme sinua valitsemaan juomat, jotka sopivat täydellisesti yhteen valitsemasi ruokalajin kanssa, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Tervetuloa Maya Bar & Grilliin kokemaan unohtumattomia makuelämyksiä ja latinalaisamerikkalaista tunnelmaa!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.