Maya Bar & Grill – Latinalais-amerikkalainen ravintola tarjoaa herkullisia Fajitas-annoksia

Aitoja latinalaisamerikkalaisia makuja

Koe aito latinalaisamerikkalainen tunnelma Maya Bar & Grillissä, joka sijaitsee kätevästi rautatieaseman läheisyydessä, Kansallisteatterin naapurissa. Meillä sinua odottavat autenttiset makujen sinfoniat, jotka vievät sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sydämeen. Ravintolamme on omistautunut tarjoamaan enemmän kuin pelkästään ruokaelämyksiä – luomme unohtumattomia hetkiä, jotka rikastuttavat sekä sieluasi että makuaistiasi.

Maya Bar & Grillin ainutlaatuinen ilmapiiri toivottaa sinut tervetulleeksi rentoutumaan ja nauttimaan elämän pienistä iloista. Voit aloittaa illan maistelemalla laajasta juomavalikoimastamme perinteisiä latinalaisia cocktaileja, kuten raikasta Mansikka-Margaritaa tai eksoottista Caipirinhaa. Nämä juomat ovat täydellisiä kumppaneita niin kevyille naposteltaville kuin täyttävillekin aterioille.

Fajitas – Grillin kuumottava aarre

Latinalaisamerikkalaisen keittiön sydän lyö Fajitasin tahdissa, joka on suosittu klassikko. Maya Bar & Grillissä valmistamme Fajitas-annokset kunnioittaen perinteitä ja käyttäen vain parhaita raaka-aineita. Mehevät lihat ja tuoreet vihannekset yhdistyvät monipuoliseen maustemaailmaan, luoden makuelämyksen, joka hemmottelee makunystyröitäsi ja lämmittää sydäntäsi.

Tarjonnastamme löydät lukuisia Fajitas-vaihtoehtoja, jotka sopivat yhtä hyvin sekä lihan ystäville että kasvissyöjille. Tarjoamme annokset sizzling-pannuilta, joiden äänet ja aromit todistavat ruoan tuoreuden ja laadun. Fajitas-annoksemme ovat täydellisiä jaettavaksi ystävien seurassa tai yksin nautittavaksi, kun haluat itsellesi erityisen makuelämyksen.

Makumatkoja ja elämyksiä

Maya Bar & Grillissä tiedostamme, että ruoka on enemmän kuin vain ravintoa – se on kokemus, joka yhdistää ihmisiä ja kulttuureita. Siksi tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden tutustua latinalaisamerikkalaisen keittiön rikkauksiin ja monipuolisuuteen. Aloita vaikkapa Minidillaksilla, jotka ovat tapas-tyylisiä herkkuja, täydellisiä jakamiseen ja maisteluun ystävien kesken.

Henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan sinulle juomia, jotka täydentävät ateriasi makuelämyksiä. Olitpa sitten ensikertalainen latinalaisamerikkalaisen keittiön parissa tai kokenut maailman makuja kiertänyt gourmet, Maya Bar & Grill tarjoaa sinulle unohtumattoman makumatkan, joka saa sinut haluamaan palata yhä uudelleen.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään, niin pääset kokemaan ainutlaatuisia latinalaisamerikkalaisia makuelämyksiä!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.