Koe makumatka Meksikoon Maya Bar & Grillin meksikolaisella ruokalistalla

Latinalaisen Amerikan sydämestä kumpuavia ainutlaatuisia makuja

Tervetuloa sydämellisesti Maya Bar & Grilliin, missä jokainen suupala vie sinut makumatkalle suoraan Meksikon lämpöön. Sijaintimme on erinomainen, aivan rautatieaseman läheisyydessä ja Kansallisteatterin naapurissa, mikä tekee meistä vaivattoman kohteen löytää niin arkena kuin viikonloppunakin. Tarjolla on aitoja latinalaisamerikkalaisia herkkuja, jotka on valmistettu kunnioittaen perinteitä, mutta tuoden niihin myös nykyaikaista vivahdetta.

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu viemään sinut makujen tielle, jossa jokainen annos kertoo oman tarinansa. Kokeile esimerkiksi Minidilloja, jotka ovat tapas-tyyppisiä herkkuja, ihanteellisia jakamiseen ystävien kesken. Listaltamme löytyy myös ruokaisampia pääruokia, jotka tyydyttävät isommankin nälän ja miellyttävät vaativankin makunystyrän.

Elämyksiä sekä ruokalautasella että juomalasissa

Maya Bar & Grill tarjoaa elämyksiä, jotka eivät rajoitu pelkästään ruokaan – juomavalikoimamme on suunniteltu täydentämään ateriasi täydellisesti. Valikoimastamme löydät aitoja latinalaisamerikkalaisia cocktaileja, kuten raikkaan Strawberry Margaritan tai eksoottisen brasilialaisen Caipirinhan, jotka tuovat lisäväriä ruokailuhetkeesi. Henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan juomaa, joka sopii erinomaisesti yhteen valitsemasi ruokalajin kanssa.

Kun etsit paikkaa, jossa voit kokea aitoa latinalaisamerikkalaista tunnelmaa ja makunautintoja, Maya Bar & Grill on oikea valinta. Meille on äärimmäisen tärkeää, että kokemuksesi meillä on enemmän kuin vain ateria – haluamme, että muistat meidät ja herkulliset hetket pitkään. Tule ja koe, kuinka meksikolainen keittiö elävöitetään lautasellasi ja juomalasissasi.

Varaukset ja lisätiedot:
Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Innolla odotamme, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi ja tarjota sinulle ikimuistoisen makuelämyksen!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.