Tule tutustumaan meksikolaiseen ruokakulttuuriin Maya Bar & Grillissa

Kokoa aito latinalaisamerikkalainen ruokakulttuuri

Tervetuloa sydämellisesti Maya Bar & Grilliin, missä voit kokea aitoa meksikolaista ruokakulttuuria koko sydämestämme. Sijaitsemme aivan Kansallisteatterin vieressä ja rautatieaseman läheisyydessä, mikä tekee meistä täydellisen kohtaamispaikan niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Tarjolla on aitoja makuelämyksiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa Latinalais-Amerikan rikkaista ruokaperinteistä.

Maya Bar & Grillin keittiö tarjoilee annoksia, jotka ovat yksinkertaisia mutta makujen syvyydeltään rikkaita. Kokeile vaikkapa Minidillaksia, tapas-tyylisiä herkkuja, jotka ovat erinomaisia jaettavaksi ystävien seurassa. Monipuolinen menumme sisältää vaihtoehtoja niin kevyempään kuin tuhdimpaankin nälkään. Kokeneet työntekijämme ovat aina valmiita suosittelemaan juuri sinulle sopivia juomia, jotka täydentävät ruokailukokemuksesi.

Latinalaisamerikkalaiset juomat vievät sinut makumatkalle

Maya Bar & Grillissä ruokaelämys ei rajoitu pelkästään ruokaan, vaan myös juomavalikoimamme on suunniteltu viemään sinut makumatkalle Latinalais-Amerikan ytimeen. Perinteiset latinojuomat, kuten raikas Strawberry Margarita tai autenttinen Caipirinha, ovat olennainen osa ruokailukokemustamme. Jokainen hörppy on kuin pieni loma arjen kiireistä, ja se sopii erinomaisesti yhteen meksikolaisen keittiön mausteisten makujen kanssa.

Maya Bar & Grillissä uskomme, että ruokailun tulisi olla kokonaisvaltainen elämys. Siksi panostamme paitsi ruoan ja juoman laatuun, myös siihen, että ravintolamme tunnelma on aina lämmin ja vieraanvarainen. Tule yksin, kumppanisi kanssa tai isommalla porukalla – meillä on tilaa kaikille, ja tehtävämme on varmistaa, että lähdet meiltä onnellisena ja makunystyräsi täysin tyydytettyinä.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään, jotta voit varmistaa paikkasi aitojen latinalaisamerikkalaisten makuelämysten parissa Maya Bar & Grillissä. Odotamme innolla mahdollisuutta tarjota sinulle unohtumaton ruokailukokemus!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.