Tutustu meksikolaiseen ruokalistaamme Maya Bar & Grillissa

Latinalaisen Amerikan keittiön ainutkertaiset maut

Tervetuloa sydämellisesti Maya Bar & Grilliin, jossa sykkii vahva intohimo Latinalaisen Amerikan rikasta ruokakulttuuria kohtaan. Sijaitsemme erinomaisella paikalla aivan rautatieaseman läheisyydessä, Kansallisteatterin naapurissa, mikä tekee meistä vaivattoman kohtauspaikan niin arkena kuin viikonloppunakin. Meillä pääset kokemaan aitoja makuja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Latinalaisen Amerikan kirjavalta ja monipuoliselta keittiöltä.

Maya Bar & Grillin ruokalista johdattaa sinut makujen matkalle suoraan Latinalaisen Amerikan ytimeen, tarjoten yksinkertaisia mutta rakkaudella luotuja herkkuja. Kokeile vaikkapa pientä nälkää tyydyttäviä Minidillas-tapaksia, jotka sopivat täydellisesti jaettavaksi ystävien kesken. Laaja ruokalistamme vastaa monenlaisiin makumieltymyksiin, ja auttavainen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua valitsemaan täydellisen juoman ruokasi rinnalle.

Elämyksiä sekä lautasella että lasissa

Maya Bar & Grillissä elämykset eivät rajoitu pelkästään ruokaan, sillä olemme valikoineet juomamme huolellisesti täydentämään Latinalaisen Amerikan ainutlaatuista makumaailmaa. Voit aloittaa illan esimerkiksi raikkaalla Strawberry Margaritalla tai klassisella Caipirinhalla, jotka molemmat valmistetaan vain parhaista, aidoista raaka-aineista. Juomavalikoimamme sopii erinomaisesti yhteen ruokiemme kanssa tai nautittavaksi yksin rentoutumisen merkeissä.

Kun astut sisään Maya Bar & Grilliin, voit odottaa enemmän kuin vain ateriaa – lupaamme sinulle kokonaisvaltaisen nautinnon. Intohimomme on luoda asiakkaillemme unohtumattomia hetkiä ruoan ja juoman parissa, ja tämän toteutamme aina suurella sydämellä. Tule ja koe itse, miten Maya Bar & Grillissä luodaan makuja, jotka jäävät elämään muistoissasi.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Odotamme innolla mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi ja esitellä sinulle Latinalaisen Amerikan keittiön parhaimmistoa unohtumattoman makumatkan muodossa.

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.