Meksikolainen ravintola: Tutustu autenttiseen meksikolaiseen keittiöön

Todellinen meksikolainen makunautinto

Unelmoitko koskaan, miltä aito meksikolainen ruoka maistuu? Maya Bar & Grill tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventyä latinalaisamerikkalaisen ruokakulttuurin ytimeen. Sijaitsemme kätevästi rautatieaseman läheisyydessä, suoraan Kansallisteatterin vieressä, mikä tekee meistä helposti tavoitettavan paikan sekä arkena että viikonloppuna.

Keittiömme on omistautunut tuomaan esiin meksikolaisen ruoan todelliset maut. Valitsemme vain parhaat raaka-aineet, jotta jokainen haukkaus vie sinut ikään kuin Meksikon lämpöön. Kokeile vaikka Minidillaksiamme, jotka ovat täydellisiä jaettaviksi ystävien kesken.

Latinalaisamerikkalaisen elämän sykkeessä

Maya Bar & Grillissä et ainoastaan maista, vaan myös tunnet latinalaisamerikkalaisen kulttuurin. Ravintolamme tunnelma heijastaa latinomaista eloisuutta ja lämpöä. Istu alas ja tilaa vaikkapa mansikkainen Margarita tai Caipirinha, ja anna latinorytmien viedä sinut mennessään.

Henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan juuri sinulle sopivaa juomaa, joka täydentää ateriasi. Olipa valintasi sitten perinteinen meksikolainen suosikki tai jotain uutta ja jännittävää, löydät varmasti jotain miellyttävää laajasta valikoimastamme. Tule ja koe, kuinka latinalaisamerikkalainen intohimomme ruokaan herättää aistisi.

Juhla aisteille jokaiselle

Maya Bar & Grillissä uskomme, että ruokailun tulisi olla kokonaisvaltainen elämys. Siksi tarjoamme paitsi herkullista ruokaa, myös unohtumattoman ympäristön. Ravintolamme sisustus ja musiikki luovat täydellisen taustan herkutteluhetkillesi, olitpa sitten lounaalla, illallisella tai nauttimassa pikaisia tapaksia.

Meillä jokainen ateria on suunniteltu tarjoamaan jotain erityistä. Olipa kyseessä perhejuhla, romanttinen illallinen tai rento illanvietto ystävien kanssa, Maya Bar & Grill on täydellinen valinta, kun haluat kokea aitoa latinalaisamerikkalaista vieraanvaraisuutta ja makujen harmoniaa.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään, jotta pääset kokemaan aidon meksikolaisen makumatkan!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.