Nauti herkullisesta meksikolaisesta ruoasta Maya Bar & Grillissa

Aitoja latinalaisamerikkalaisia makuja

Tervetuloa sydämellisesti Maya Bar & Grilliin – latinalaisamerikkalaisen gastronomian paratiisiin, joka sijaitsee strategisesti lähellä rautatieasemaa ja Kansallisteatteria. Keittiömme sykkii intohimoa esitellä sinulle aitoja makuja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Latinalaisen Amerikan sydämestä. Olipa suosikkisi sitten perinteiset tapakset Minidilloina tai täyteläiset pääruoat, meidän monipuolinen menumme hivelee jokaista makunystyrää.

Maya Bar & Grillissä jokainen suupala vie sinut makumatkalle, jossa latinalaisamerikkalaisen keittiön rikkaus tulee täysin esiin. Kokeneet tarjoilijamme ovat aina apunasi, suosittelemassa täydellistä juomaa kruunaamaan ateriasi, olipa valintasi sitten raikas Mansikka Margarita tai eksoottinen Caipirinha.

Elämyksiä, jotka maistuvat ja lumoavat

Maya Bar & Grill tarjoaa sinulle enemmän kuin vain ruokaelämyksiä. Latinotunnelmaa huokuvan drinkkivalikoimamme on suunniteltu täydentämään ateriasi ja kuljettamaan sinut suoraan auringonlaskun sävyttämille eksoottisille rannoille. Jokainen cocktail on sekoitettu huolella ja ammattitaidolla, jotta voit nauttia latinalaisamerikkalaisen juomakulttuurin parhaimmistosta.

Olitpa etsimässä rentoutumispaikkaa ystävien kesken tai ainutlaatuista miljöötä juhlatilaisuuteen, Maya Bar & Grill tarjoaa ihanteelliset puitteet. Vieraanvarainen henkilökuntamme ja viihtyisä sisustuksemme varmistavat, että niin arjen piristykset kuin juhlavatkin hetket muodostuvat unohtumattomiksi elämyksiksi. Saavu paikalle ja koe itse, kuinka ruokamme ja juomamme yhdistyvät luoden mieleenpainuvia kokemuksia.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.