Maya Bar & Grill: Autenttinen meksikolainen ruokaelämys

Tervetuloa herkuttelemaan Latinalaisen Amerikan makuja

Maya Bar & Grill kutsuu sinut lämpimästi tutustumaan aitoon latinalais-amerikkalaiseen ruokaperinteeseen. Sijaitsemme kätevästi rautatieaseman läheisyydessä, Kansallisteatterin naapurissa, mikä tekee meistä helposti tavoitettavan paikan niin arkena kuin viikonloppunakin. Tarjoamme sinulle unohtumattomia makuelämyksiä, jotka vievät sinut tavallisen ruokailun tuolle puolen – meillä pääset kokemaan aitoa latinalais-amerikkalaista tunnelmaa ja makuja, jotka lennättävät sinut suoraan Latinalaisen Amerikan sydämeen.

Maya Bar & Grillin viihtyisä sisustus ja lämminhenkinen palvelu luovat täydelliset olosuhteet rentouttavaan illanviettoon. Aloita ilta maistelemalla herkullisia latinalais-amerikkalaisia cocktaileja, kuten raikasta Mansikka-Margaritaa tai eksoottista Caipirinhaa, jotka sekoitetaan aina tuoreista raaka-aineista. Juomavalikoimamme on suunniteltu harmonisoimaan ruokiemme makuja ja tarjoamaan sinulle täydellisen makukokemuksen.

Aitoja makuelämyksiä ja monipuolinen ruokalista

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu herättämään makuaistisi ja kuljettamaan sinut makumatkalle, joka on täynnä aitoja ja puhtaita makuja. Aloita vaikkapa nauttimalla tapas-tyylisiä Minidillaksia, jotka ovat täydellisiä jaettavaksi ystävien seurassa. Tarjoamme myös täyttäviä pääruokia, jotka tyydyttävät isommankin nälän ja vastaavat vaativimpienkin herkkusuiden toiveisiin.

Kun puhutaan ruokaelämyksestä, henkilökuntamme on aina valmiina neuvomaan sinua valitsemaan juuri oikeat juomat ruokasi kumppaniksi. Olipa valintasi sitten erityinen viini, joka korostaa ruokasi makuja, tai virkistävä olut, joka tasapainottaa mausteisen aterian, löydät meiltä sopivan juoman joka tilanteeseen. Tule ja koe itse, kuinka Maya Bar & Grill tarjoaa enemmän kuin vain aterioita – tarjoamme elämyksiä, jotka jäävät mieleen.

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään, jotta voit varmistaa paikkasi makujen juhlassa!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.