Pikkujoulut Maya Bar & Grillin lähellä Helsingin rautatieasemaa

Juhli pikkujouluja latinalaisen tunnelman syleilyssä

Kun talven juhlakausi kolkuttaa ovelle, on aika löytää se täydellinen paikka pikkujoulujen viettoon. Maya Bar & Grill kutsuu sinut kokemaan lämpimän latinalais-amerikkalaisen tunnelman, joka hälventää talven kylmyyden ja pimeyden. Sijaitsemme Helsingin sydämessä, aivan rautatieaseman läheisyydessä, mikä tekee meistä täydellisen tapaamispaikan niin paikallisille kuin kaupunkiin saapuville juhlijoille.

Maya Bar & Grillissä pikkujoulusi saavat uutta säihkettä. Tarjoamme vieraillemme unohtumattomia makuelämyksiä, jotka vievät sinut suoraan Latinalaisen Amerikan tunnelmiin. Aloita vaikkapa herkuttelemalla meidän Minidillaksiamme, jotka ovat ihanteellisia jakamiseen ystävien kesken. Ja mikä parasta, laaja juomavalikoimamme, johon lukeutuu niin Strawberry Margaritoja kuin Caipirinhojakin, täydentää ruokailukokemuksesi.

Latinalaisen keittiön makunautintoja

Maya Bar & Grillin ruokalista on suunniteltu herättämään aistisi eloon. Tarjolla on runsas valikoima latinalais-amerikkalaisia herkkuja, jotka on valmistettu kunnioittaen perinteitä ja käyttäen aitoja raaka-aineita. Olipa nälkäsi pieni tai suuri, löydät varmasti listaltamme makuelämyksiä, jotka tyydyttävät ruokahalusi. Henkilökuntamme on aina valmis suosittelemaan sinulle sopivia ruoka- ja juomayhdistelmiä, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Jos etsit rentoa ja mukavaa paikkaa pikkujoulujen viettoon, jossa voit samalla nauttia ensiluokkaisesta ruoasta ja juomasta, Maya Bar & Grill on oikea valintasi. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja toivomme, että viihdyt seurassamme ja palaat luoksemme yhä uudelleen. Tule ja koe, kuinka latinalais-amerikkalainen vieraanvaraisuus yhdistyy suomalaiseen joulunviettoon luoden ainutlaatuisen juhlatunnelman.

**Varaukset ja tiedustelut:**

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään – anna meidän tehdä pikkujoulustasi ikimuistoinen!

Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.