Meksikolainen ruoka – Mayasta löydät parhaat tortillat ja salsat!

Koe aidot Meksikon maut

Maya Bar & Grillissä tortillat ja salsat ovat osa sydämemme sykettä – ne ovat meksikolaisen ruokakulttuurin perusta, ja niiden laatu on avainasemassa unohtumattoman ateriakokemuksen luomisessa. Meillä on kunnia-asiamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Valmistamme tortillamme perinteitä vaalien ja käytämme ainoastaan aitoja, korkealaatuisia maissijauhoja, jotka antavat tortilloillemme niiden ainutlaatuisen ja houkuttelevan maun.

Salsamme ovat käsintehtyjä mestariteoksia, jotka heijastavat Meksikon alueellista monimuotoisuutta. Jokainen salsa on huolella rakennettu parhaista, tuoreista ainesosista, jotka yhdessä luovat makujen sinfonian. Valitsitpa sitten tulisen habanero-salsan tai raikkaan tomaatti-korianteri-salsan, löydät meiltä aina täydellisen kumppanin tortilla-ateriallesi.

Herkulliset erikoisuudet

Maya Bar & Grillissä meksikolaisen keittiön ystävät voivat nauttia laajasta valikoimasta aitoja tortilloja ja salsakastikkeita. Päivittäin tuoreista avokadoista valmistamamme guacamole on yksi suosituimmista herkuistamme, ja se täydentää kaikkia tortilla-annoksiamme. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman täytteitä, jotka miellyttävät niin lihan ystäviä kuin kasvissyöjiäkin, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kokeile myös ainutlaatuisia erikoissalsakastikkeitamme, joiden tulisuusaste vaihtelee miedosta voimakkaaseen. Jokainen kastike on suunniteltu korostamaan ruokien makuja ilman, että ne peittävät alleen tortillojemme herkullista makua. Tule ja koe, kuinka salsamme täydentävät tortillojamme ja löydä oma suosikkisi!

Varaukset ja tiedustelut:

Puhelin: 09 666 554
Sähköposti: varaukset@maya.fi

Ota yhteyttä ja varaa pöytäsi jo tänään, niin pääset nauttimaan meksikolaisen keittiön autenttisista mauista. Voit aina tulla vieraaksemme myös ilman pöytävarausta! Kaikista ruuhkaisimpina aikoina voit odotellessa nauttia baarimestarimme loihtiman drinkin baarin puolella.